1. juledag

Juledags morgen opprant med et fortsatt nydelig vintervær. Sola har snudd og det går mot lyser tider her nord. Julesangen om å «tenne lys»,tonet mot oss da vi kom dagens gudstjeneste.

Til innledning leste Louise juleevangeliet som det står i Jes.9;6″ Et barn er oss født,og en sønn er oss gitt. Herreveldet er lagt på hans skulder,og hans navn skal være:Underfull Rådgiver,Veldig Gud,Evig Far og Fredsfyrste.» Vi fikk også lytte til «Hymne» med Kjell Ove & Jeanette.

Dagens preken,med utgangspunkt i Luk.2;11,hadde som tema «For i dag er det født dere en frelser». Å være frelst er mer enn å være interessert i noe.Det betyr å bli reddet.For å bli reddet ,må man være i en situasjon der man ikke klarer seg selv.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar