1. juledag

Juledags morgen opprant med et fortsatt nydelig vintervær. Sola har snudd og det går mot lyser tider her nord. Julesangen om å “tenne lys”,tonet mot oss da vi kom dagens gudstjeneste.

Til innledning leste Louise juleevangeliet som det står i Jes.9;6″ Et barn er oss født,og en sønn er oss gitt. Herreveldet er lagt på hans skulder,og hans navn skal være:Underfull Rådgiver,Veldig Gud,Evig Far og Fredsfyrste.” Vi fikk også lytte til “Hymne” med Kjell Ove & Jeanette.

Dagens preken,med utgangspunkt i Luk.2;11,hadde som tema “For i dag er det født dere en frelser”. Å være frelst er mer enn å være interessert i noe.Det betyr å bli reddet.For å bli reddet ,må man være i en situasjon der man ikke klarer seg selv.

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *