Gudstjeneste 8.oktober

Hos Gud er visdom og styrke, råd og forstand. Job 12;13

2.Tim.3;17 – så det mennesket som tilhører Gud, kan være fullt utrustet til all god gjerning – Slik avsluttet forrige prekenserie om gudsfrykt.
Neste prekenserie tar utgangspunkt i Ef.6;10-17 og dagens preken hadde overskriften «Et annerledes utgangspunkt». På samme måte som man kler seg etter forholdene, ønsker Gud å utruste oss for livet. Men som disippel av Jesus har det aldri vært meningen at du skulle bli sterk i deg selv. Som Johannes sa; Han skal vokse, jeg skal avta. Fokuset for en disippel blir derfor helt annerledes enn for en lærling som skal læres opp i et yrke.
Lytt til prekenen, og har du mulighet er du velkommen til Bibelgruppe for å samtale rundt den torsdag 12.oktober kl.19:30

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.