Gudstjeneste 9.mai

Gud er vår tilflukt og vår styrke, en hjelper i nød og alltid nær. Salme 46; 2

Åpningssangen i dag var Min skaper, min frelser. Den passet godt til Louise sine innledningsord om det fantastiske skaperverker vi omgir oss med. Hun siterte også fra en sang av Hillsong –So will I

Hvis skaperverket stråler ut sin pris til deg, vil åsså æ gjøre det

Hvis alt som e skapt peike på dæ, vil åsså æ gjøre det

Hver malt himmel, stjerner, nordlys som leker. Alt e som et eneste stort lerret av din nåde og storhet.

Hvis stjernene ble lagd for å tilbe, vil også æ gjøre det

Hvis fjellan bøye sæi beundring, vil åsså æ gjøre det

Hvis havet bruse og rope for din storhet, vil åsså æ gjøre det.

Hvis alt detta eksistrere for å løfte dæ høyt, vil åssa æ gjøre det

Hvis vinden går dit du sende den, vil åssa æ gjøre det

Når heile skaperverket stråle ut sin pris til dæ, vil åssa æ gjøre det

Når alt som e skapt peike på dæ, vil åssa æ gjøre det

Med hele mitt liv, med det æ sir og gjør – la det alltid peike opp på Han!


Eddie´s preken hadde overskriften ” Forvaltere av Guds nåde” med utgangspunkt i 1.Pet.4;10-11.

Posted in Ukategorisert | Leave a comment

Sangmøte 25.april

Håp for i morgen –

– var overskriften og temaet for søndagens sanggudstjeneste som Maria ledet oss gjennom. Min Jesus lever, derfor vil jeg leve var åpningssangen, og den ble etterfulgt av ønskesanger i både gammel og nyere drakt. De hadde et felles budskap; med Jesus på laget er det Håp for i morgen!
Under Taler kan du høre Eddie dele noen tanker om temaet.

Posted in Ukategorisert | Leave a comment

Gudstjeneste 18.april

“I dette er kjærlighet, ikke at vi har elsket Gud, men at Han har elsket oss og sendt sin sønn til soning for våre synder” 1.Joh.4;10

Unni ønsket velkommen til første gudstjeneste på lenge etter en ny runde med bla. stengte kirker pga. covid-19. Dette er andre påsken på rad vi ikke har fått samles til gudstjeneste, så vi startet like godt med to påskesanger; Han er oppstanden og Deg være ære. 
Jorunn innledet med Salme 103.
Dagens tale av Eddie, “Jesus som hovedsak”, kan du lytte til under Taler.

Etter talen passet det godt å avslutte med sangen Han tek ikkje glansen av livet.

Posted in Ukategorisert | Leave a comment

Gudstjeneste 7.mars

Louise ønsket velkommen til dagens gudstjeneste og snakket om superhelter. Det kunne vært fint å vært en superhelt, med superkrefter til å mestre alle utfordringer livet har å by på. Men livet er ikke slik, det består av opp – og nedturer. Man strekker ikke alltid til der vi “burde” og “skulle”. Når man ikke kjenner seg som en superhelt kan man hvile i Gud som gir oss styrke til å stå i det hverdagen måtte by på. Han kan være med å gjøre mulig det vi tenker er umulig. Salme 46;2 – Gud er vår tilflukt og vår styrke,
          en hjelp i nød og alltid nær.

Charlotte hadde barneandakten, og hun engasjerte hele forsamlingen i fortellingen om Jesus som mettet en stor folkemengde.

Alltid nådig! Overskriften på Eddie`s preken ut i fra historien om Jona, som du finner under Taler.

Posted in Ukategorisert | Leave a comment

Gudstjeneste 28.2

For første gang på svært lenge kunne vi møtes til gudstjeneste uten å begrense antall deltagere. La oss håpe at det vil vedvare 🙂 
Det var Unni som ønsket velkommen, og hun leste Salme 23. En salme som forteller om hele Guds storhet og hva han vil for oss. Vi kan stole på at Guds ord er sant, og at han alltid handler i overenstemmelse med det han har sagt.

Eva hadde barneandakt, og hun leste historien om eselet som stadig ble minnet på av andre at han ikke var god og fin nok for å snakke med Gud. Heldigvis skjønte han etterhvert at Gud elsket han akkurat som han var. Da passet det godt å synge – Du er du og du duger!

Livet går ikke på skinner, vi opplever nedturer og oppturer, sorger og gleder. Oppi alt dette har vi en Gud som lytter når vi henvender oss til han. Lytt til Eddie´s preken. Du finner den under Taler.

Posted in Ukategorisert | Leave a comment

Gudstjeneste 14.februar

Det er fortsatt begrensninger for å kunne invitere til gudstjeneste i kirka. Nå kan man imidlertid være 10 stykker utenom de som arrangerer, så i dag har vi hatt en “minigudstjeneste” med lovsang og preken.
Løftene kan ikke svikte – åpningssangen med et tema som også gikk igjen i Oddmund´s ord til innledning fra Heb.6,16-20. 
Jesus går ikke forbi, var overskriften på prekenen Eddie holdt. Den kan du lytte til,og du finner under “Taler”.

 

Posted in Ukategorisert | Leave a comment

Vi synger jula inn

I dag har vi sunget jula inn.
Du kan se det hele på Facebookgruppen til menigheten – Sommarøy kirke

Neste arragement er 1.juledag, men der er fullbooket. Det kan være at det også blir streamet, så følg med:)

God Jul

Posted in Ukategorisert | Leave a comment

Gudstjeneste 6.12

Når jeg ser på Din himmel og på hva Du har skapt med Dine fingre, månen og stjernene som du har satt der, da spør jeg Deg: Hvorfor ser Du til oss mennesker? Små som vi er, hvorfor tenker Du på oss? Sal.8; 4-5

Unni ønsket velkommen til dagens gudstjeneste med versene fra Fil.4; 6-7 og Matt.11;28. Ingen av oss slipper unna bekymringer, men vi har en vi kan dele dem med.

I barneandakten snakket Johnny om det som skjedde da Jesus ble født. Det som skjedde var, som englene sa, en glede for hele folket, og det inkluderer oss også.

I dag fikk vi også være med om barnevelsignelse av lille Håkon Emrik=)

Agnete talte om Gud som vår Far. På samme måte som et barn blir passet på av sine foreldre uten at det vet om sine behov, passer Gud på oss. Du kan lytte til prekenen her

Posted in Ukategorisert | Leave a comment

Sangmøte 15.november

Det skal bli strømmer av nåde, dette er løfter fra Gud – Det var den første av en rekke ønskesanger på søndagens sangmøte. Med sterke vitnesbyrd i forbindelse med sangønske, bidro unge og eldre til ei fantastisk sangstund. Vi fikk også røre litt på oss da det ble ledet an i BlimE-dansen, som handler om det å bry seg, og å se hverandre 🙂 

Posted in Ukategorisert | Leave a comment

Gudstjeneste 25.10

Hvem skjønner ikke, når han ser alt dette..,
at Gud har skapt det med sin kraft! 
Job. 12;9

Ketil ønsket velkommen med noen tanker fra Mat.5 – Jordens salt. Er vi, hver enkelt og som menighet, et salt som er fersk eller et salt som er utvannet og ikke lenger gagnbart.

Unni hadde barneandakt med skapelsen som tema. Gud har skapt alt det fantastiske vi ser rundt. Vi kan glede oss over årstider, og nå er det høst. Bladene faller av trærne og alt ser dødt ut. Men til våren starter det på nytt og livet er tilbake. Det Gud var mest fornøyd med av alt han skapte; var oss. Han ønsker å bruke tid med oss, og vil at vi skal lære å kjenne og elske han. Han tenker på alle, men også på hver enkelt.

Temaet for Runes preken var – Guds barn fra nå av og til evig tid!
Jesus tilbragte mye tid med sin Far. Vi er Guds barn som skal ha en relasjon med vår Far. Gud vil oss alle det beste – alltid! 
Begynnelsen av prekenen mangler, men resten finner du her

Posted in Ukategorisert | Leave a comment