Gudstjeneste 18.april

Dagens gudstjeneste åpnet med lovsangen;”Jesu navn skinner for alle” etterfulgt av “Si kjenner du det skjønne Jesunavnet”. Barneandakten Ketil holdt handlet om kraften i korset.Han viste frem et bilde av den gamle kirka der korset er malt i skyen over taket.
Den ene av de to røverne som ble korsfestet sammen med Jesus trodde at Jesus var Guds sønn,og han fikk evig liv. Korset er som en kraftkilde;du må koble deg på for å få del i det Jesus gjorde. Akkurat som at kontakten må stå i for at du skal få lys i lampa.Dette er et valg vi må gjøre,akkurat som røveren.

Dagens preken hadde tittelen;”Når du ligger nede”, og hadde utgangspunkt i Jes.42;3. Vårt fokus skal være på Jesus i alle livets situasjoner.
Etter prekenen sang Kjell Ove, og vi fikk være med i koret:
“La meg få se ditt ansikt kjære Jesus
ja se meg glad på all din herlighet.
Du har jo sagt at du vil bære byrden
når trett jeg segner i min ensomhet”

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *