Gudstjeneste 18.april

Dagens gudstjeneste åpnet med lovsangen;»Jesu navn skinner for alle» etterfulgt av «Si kjenner du det skjønne Jesunavnet». Barneandakten Ketil holdt handlet om kraften i korset.Han viste frem et bilde av den gamle kirka der korset er malt i skyen over taket.
Den ene av de to røverne som ble korsfestet sammen med Jesus trodde at Jesus var Guds sønn,og han fikk evig liv. Korset er som en kraftkilde;du må koble deg på for å få del i det Jesus gjorde. Akkurat som at kontakten må stå i for at du skal få lys i lampa.Dette er et valg vi må gjøre,akkurat som røveren.

Dagens preken hadde tittelen;»Når du ligger nede», og hadde utgangspunkt i Jes.42;3. Vårt fokus skal være på Jesus i alle livets situasjoner.
Etter prekenen sang Kjell Ove, og vi fikk være med i koret:
«La meg få se ditt ansikt kjære Jesus
ja se meg glad på all din herlighet.
Du har jo sagt at du vil bære byrden
når trett jeg segner i min ensomhet»

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar