Gudstjeneste 13.juni

Åpningssangen «Dette er dagen som Gud har gjort» ble bl.a ledet av to av juniorjentene våre.De gjorde også en god jobb med å få med forsamlingen i noen «aktive» sanger før barneandakten.


Anita knyttet noen ord til sangstrofen; «Jeg tror på et liv før døden» . Selv om livet etter døden er et mål det er knyttet mektige løfter til,så har Gud et rikt liv å tilby oss også før døden . Han er en god Gud, og er ikke ute etter «å ta oss» for det gale vi gjør. Han møter oss med nåde ikke med en pekefinger.


Kanskje var det VM i fotball som inspirerte Johnny til å kle seg i Liverpooldrakt,iallefall passet den godt til budskapet i barneandakten.Han fortalte hvordan de tok ut fotballag da han gikk på skolen. To stykker plukket ut hver sin spiller til det var bare èn eller to igjen,og det var aldri hyggelig å være den siste.Det var inneforstått med at «du er ikke god nok»!  Sånn er ikke Jesus! Han velger alle,og vil at alle skal være med.Ingen er bedre enn de andre! Du er viktig,Du er verdigfull; Jesus velger deg! 
Sverre deltok med en nydelig sang.


Eddie´s preken hadde utgangspunkt i 2.Kor.7;8-11 med overskriften «Med bena planta i virkeligheten». Denne kan du lytte til under «Taler».
Gudstjenesten ble avsluttet med sangen «Hvilken glede jeg får når jeg kommer sammen med Guds hellige folk». 
En lang og god kirkekaffe avsluttet det hele.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar