Julefest

Dansene opp langs midtgangen,gjorde  alle syv som medvirket til årets julefest sin entre. På hver sin måte presenterte de seg og sin oppgave akkompagnert av rytmene til Sverre´s gitar 🙂 Det var starten på en aktiv julefest,der både store og små fikk delta i ulike konkurranser, alt fra sprenging av ballonger til spising av marshmallows fra husmorvinduer – selvsagt med bind for øynene. Stjerneforskeren Origon stakk også innom. Han fortalte om den gangen for mange år siden,da de oppdaget ei meget spesiell stjerne på himmelen. Selv ble han forhindret fra å følge med på reisen mot stjernen,men han fikk høre av de som tok turen,at stjernen viste vei til en stall hvor de fant Jesus verdens Frelser. 
Han ser at mange henger stjerne i vinduet eller på treet når det er jul,og fortalte om stjernens betydning.
Stjernen forteller at
1. Det finnes en Gud som skapte stjernen som viser vei.
2. Gud elsker alle – deg og meg.
3. Alle som følger Jesus kommer til Gud.

Før festen tok slutt var det selvsagt gang rundt juletreet,gotteripakker til barna,og kaffe og gode julekaker til alle!Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar