Gudstjeneste 9.jan

Åpningssangen på søndagens gudstjeneste var «Jeg lengter å se Jesus først av alt», og himmelen var også tema i de øvrige sangene. Prekenen,som Eddie fikk etter den tragiske ulykken på fredag, ble både aktuell og alvorlig med overskriften «Livet er ingen selvfølge.» Men før vi kom så langt hadde Ketil barneandakt. Vi fikk se et filmopptak,der en av fiskebåtene fra Sommarøy var ute i orkan…Dette var utgangspunktet før han fortalte  historien fra Matteus,der Jesus stiller stormen. Jesus var trett,og la seg for å sove. Men da det blåste opp til storm,ble disiplene redde og vekket han.Jesus bød vinden være stille,og straks sluttet det å blåse. Vi er trygg når vi ha Jesus med. Vi sang «Gud er så glad i meg at han kan ikke holde øynene fra meg»,før ungene gikk ned.

I prekenen tok Eddie for seg 5 punkter.

1. Livet er ingen selvfølge – sørg for å gjøre opp og strev etter fred. Ef.4;26-27, Rom.12;18

2. Livet er ingen selvfølge – ta derfor vare på hverandre. Ef.4;29, 31-32

3. Livet er ingen selvfølge – invester av ditt liv i andre. 1.Tim.4;12

4. Livet er ingen selvfølge –  sørg for å ha alt i orden med Gud. Rom.10;9-13

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar