Gudstjeneste 2.oktober

«Herre Gud ditt dyre navn og ære» – en god gammel salme var åpningen på dagens gudstjeneste.
Vi hadde besøk av Sten Sørensen og Arnfinn Klementsen, men før de slapp til hadde Eddie og Astrid et skuespill med budskap som er like aktuelt både til voksne og barn – Gud blir ikke sint om vi gjør noe galt,men han vil hjelpe oss å gjøre det rette. Gud er god mot alle,og gjør ikke vondt mot noen. Han er ikke ute etter å «ta» oss.Han er like glad i oss, selv om vi skulle gjøre feil. 
Emma og Milla var med som forsangere på «Jesus – jeg er glad i deg».

Sten Sørensen er på høstturne for Troens Bevis Verdens Evangelisering,og i dag var turen kommet til Sommarøy. Han informerte om det arbeidet som drives ut fra denne organisasjonen for å nå de unådde,og utruste de troende. 
Denne helga hadde han med Arnfinn Klemetsen,som prekte i møte.
Han tok utgangspunkt i Luk.5;17-26 og hadde overskriften «Der Jesus er – Der er Guds kraft». Denne kan du lytte til under «Taler».

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar