Gudstjeneste 4.mars

Eddie åpnet møte med å lese fra saligprisningen i Mat.5. før vi sang Syng evangeliet om Jesus.
I barneandakten leste han fra Salm.139;5 –Bakfra og forfra omgir du meg, du har lagt din hånd på meg. Eddie demonstrerte dette ved å plassere Helge foran/bak Emma, for å vise at hun da ikke var så lett å få tak i om noen ville henne vondt. Han holder hele verden i sin hånd, sang ungene til slutt.

Etter lovsangen ble ordet gitt til Helge Flatøy, som jobber som evangelist i Sarons Dal. Hans preken hadde som tittel – «Du trenger ikke et mirakel, du trenger å oppleve et mirakel.» Mot slutten av prekenen leste han fra Fil.2;10 For vi er hans verk, skapt i Kristus Jesus til gode gjerninger, som Gud på forhånd har lagt ferdige for at vi skulle vandre i dem. Et vers som understreket talen.

Veldig engasjerende og spennende budskap som er verd å lytte til, og det kan du gjøre under «Taler».

Møte avsluttet med sangen Vi er Guds høstfolk.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar