Gudstjeneste 4.mars

Eddie åpnet møte med å lese fra saligprisningen i Mat.5. før vi sang Syng evangeliet om Jesus.
I barneandakten leste han fra Salm.139;5 –Bakfra og forfra omgir du meg, du har lagt din hånd på meg. Eddie demonstrerte dette ved å plassere Helge foran/bak Emma, for å vise at hun da ikke var så lett å få tak i om noen ville henne vondt. Han holder hele verden i sin hånd, sang ungene til slutt.

Etter lovsangen ble ordet gitt til Helge Flatøy, som jobber som evangelist i Sarons Dal. Hans preken hadde som tittel – “Du trenger ikke et mirakel, du trenger å oppleve et mirakel.” Mot slutten av prekenen leste han fra Fil.2;10 For vi er hans verk, skapt i Kristus Jesus til gode gjerninger, som Gud på forhånd har lagt ferdige for at vi skulle vandre i dem. Et vers som understreket talen.

Veldig engasjerende og spennende budskap som er verd å lytte til, og det kan du gjøre under “Taler”.

Møte avsluttet med sangen Vi er Guds høstfolk.

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *