1.Juledag

1.Juledags gudstjeneste åpnet med salmen “Gjør døren høy”. Siden vi ikke hadde gudstjeneste 4.søndag i advent, så tente vi alle lysene i dag. Til vanlig er det barnas oppgave, men i dag fikk Peder den ære 🙂

Eva leste juleevangeliet, og sang etterpå “Mitt hjerte alltid vanker”. En nydelig fremførelse hun gjorde a capella.
Kjell Ove sang “O Heliga natt” før prekenen. Agnete, en av våre ungdommer som er hjemme på juleferie, stod for dagens preken som hadde overskriften “Jesus”. En preken vel verd å høre på, og du finner den under “Taler”.

Gudstjenesten avsluttet med “Deilig er jorden”.
Vi ønsker alle ei fortsatt God Julhøytid.

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *