Gudstjeneste 9.juni

Vi ble ønsket velkommen til Gudstjeneste med Salm.23; 1-3

Herren er min hyrde jeg mangler ingen ting.
Han lar meg ligge i grønne enger;
han fører meg til vann der jeg finner hvile,
og gir meg ny kraft.

Åpningssangen var Store Gud vi lover deg, før Oddmund innledet med ordene fra Jes. 57;15 – han bor hos oss i alle livets situasjoner. Han er alltid der når vi trenger han, og er aldri lenger unna enn en liten bønn.

Astrid hadde barneandakt og hadde god hjelp av Milla og Emma. De hadde sett prinsessebryllup i går, og snakket om det presten hadde sagt; «da blir de stående disse tre; tro, håp og kjærlighet, og størst blant dem er kjærlighet.» De spurte seg hvilke andre steder i bibelen som handler om dette, og kom frem til at historien om Noas ark gjør. Jentene leste fra denne historien for oss. Noa trodde på at Gud snakket sant, han håpet at Gud ville redde dem. Gud viste sin kjærlighet til de mennesker og dyr han hadde skapt.

Eva ledet oss i lovsangskoret Lift your eyes upon Jesus før Eddie prekte. Han hadde til overskrift «Et vitne om Jesus – hva er et vitne?» Han hadde utgangspunkt i Ap.gj. 1;8. Det å være et vitne er kanskje det som har gitt de troende mest dårlig samvittighet opp gjennom årene. Prekenen kan du lytte til.

Til avslutning sang vi Dine løfter er mange.

Før vi gikk til kaffe i nyoppussede lokaler, hadde Oddmund fremme de som har utført dugnad i kirka og på Fredheim.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar