Gudstjeneste 30.mars

Ketil ønsket velkommen til dagens gudstjeneste og leste fra Joh.3;16 – 17.
Unni hadde noen av ungene fremme mens hun holdt barneandakt.  – Gud har skapt alt, og menneskene skapte han i sitt bilde. Tanken var at de alltid skulle leve nær til han. Gud gav menneskene lov til å bestemme selv om de ville følge han eller ikke, og med det gjorde de feile valg og kom bort fra Gud. For å være nær Gud må vi ha et rent hjerte, og det klarer vi ikke selv. Gud hadde en plan, han sendte Jesus som tar bort all synd – . Så tok Unni frem et kart som ungene hjalp henne å henge opp. Et kart som viser veien til Gud. På kartet stod det oss → JESUS → Gud.» Jesus sa; Jeg er veien sannheten og livet, ingen kommer til Gud uten gjennom meg.» Jesus er kartet som viser veien til Gud.
Vi sang det enkle koret Jesus er livet for meg til slutt.

Det var en rød tråd gjennom hele møte, og Eddie fulgte opp med preken med overskriften «Hvordan kan jeg vite at Gud er for meg?» med utgangspunkt i Rom.8;13. Svaret er Jesu blod. Her kan du få med deg talen

Gud er for deg!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar