Gudstjeneste 21.september

» Pris Herren og påkall hans navn,
gjør hans storverk kjent blant folkene.
Syng for ham, og spill for ham, tal om alle hans under!»
Salm.105;1-2

Tell velsignelsene Gud har gitt var første sang etter at vi ble ønsket velkommen til gudstjeneste. Etterpå tok Johnny gitaren og stemte i noen barnekor, og Wilma delte noen morsomme vitser 🙂 Astrid hadde ungene fremme og snakket om bønn. – Vi kan takke Jesus for at han finnes og at han er glad i hver og en av oss. Vi kan be om trøst når vi er lei oss og trenger hjelp. Jesus er der selv om vi ikke ser og hører han. Akkurat som med lufta;vi ser den ikke men vet at den er der. Jesus blir glad når vi ber og bruker tid på han, og det han ønsker å si til oss kan vi finne i bibelen. Astrid ba ei bønn for ungene, og Eddie, som for anledningen var Jesus, fulgte oppmerksomt med på bønnen.

Etter nattverd og lovsang var det preken av Eddie. Overskriften i dag; Er Gud forsinket? Vi liker ikke forsinkelser men vil at ting skal skje til avtalt tid! 
Skriftstedene han tok utgangspunkt i var bl.a Lukas 11;1-6 – om Jesus som ikke kom før Lasarus var dø. 1. Mos.12;1-4 – om Abram som ikke hadde tid å vente på Guds løfter og fikk barn med Hagar. Og fra 4.Mos. – om Israelittene som måtte gå over 40 år i ørkenen fordi de valgte å høre på de 8 speiderne som sa at det var umulig å innta løfteslande istendenfor å høre på Josva og Kaleb som sa at dette er fullt mulig fordi Gud har sagt det.

Før velsignelsen sang vi Dine løfter er mange.

 

 


Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar