Gudstjeneste 9.november

Hellig Hellig Hellig Herre Gud Allmektig! Åpningssangen i dagens gudstjeneste. Oddmund ønsket velkommen og leste fra Jes.1;25. Har vi slagg i oss – enkelthvis eller som menighet, som gjør det vanskelig for Gud å bearbeide oss? 
Eva hadde ungene fremme, og snakket om det å være lydig både mot Gud og foreldre. Hun fortalte historien om da Jesus som gutt kom bort fra foreldrene sine, og de fant han i templet. Det står at han fulgte lydig med dem etterpå. Det er ikke lett å alltid være lydig, men man kan be Gud om hjelp.

Vi hadde besøk av Hermod Bakkevoll, og etter lovsangen delte han nytt fra distriktet før han holdt preken. Han tok utgangspunkt i en strofe fra Trygve Hoffs vise » Lys i mørketid» som Kjell Ove sang i forkant. Du kan lytte til sangen og prekenen under «Taler».

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar