1.juledag

Det ble en flott gudstjeneste i dag 1.juledag. Astrid ønsket velkommen til en forsamling som bestod av de som til vanlig går i kirka men også mange gjester hjemme på juleferie. 
Astrid leste til innledning fra profetiene om Jesu komme i Jesaias 7;14, 9;2-6 og Joh 3;16-17 
Hanne leste en fortelling om «Betlehemsstjernen´s» opplevelse av oppdraget hun fikk da Jesus ble født. Rett etter sang Wilma og Miriam Under stjernehimmel.
Det ble mere fin sang i tillegg til fellessanger; Jeanette og Kjell Ove sang Mary did you know, mens Emilie, en av julegjestene, sang Vuggesang i juletid som avslutning av gudstjenesten. Men før det prekte Eddie over temaet Imanuel – Gud med oss. Julens budskap er stadig like aktuelt. Vi er priviligert i forhold til mange andre på jorda, ikke minst flyktningene. Men vi sliter likevel med tomhet, tross at vi har alt.. Jesaias (se tidligere nevnte skriftsteder) beskriver svaret og i Joh.12 leser vi at alle som tok i mot ham gav han rett til å bli Guds barn. Gud ser ikke på hvem du er og hva du har, men han gav alle rett! Med Gud har du en kraftkilde med i alle slags dager. Vær ved godt mot! Jesus har forberedt et sted, en framtid sammen med han. Slavene sang om det, Jesus kom som Imanuel – Gud med oss! Gud har lovet å være med gjennom alle ting og alle situasjoner.
Gjennom jula og det nye året kan du ta med julens budskap og leve i Hans oppstandelse!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar