Gudstjeneste 31.januar

«Hun skal føde en sønn, og du skal gi ham navnet Jesus, for han skal frelse sitt folk fra deres synder.» Matt.1;21

Navnet Jesus stod i fokus i dagens gudstjeneste. Anita ønsket velkommen og fortalte om sangvalgene som handlet om Jesu navn og hans seier. Bl.a Han har beseieret alt det onde og Det fins en jag kjänner en som aldri bleknar.

Johnny hadde barneandakten og fikk ungene med seg fram. De samtalte om at åpningstidene er forskjellig på butikker; noen stenger tidlig og andre stenger sent. Kommunen har åpningstid på ukedagene og kan ikke hjelpe deg når det er helg; det nytter ikke å ringe dit om du forliser med båten din f.eks. Da må du ringe Bodø radio som alltid har åpent. Bensinstasjon har også døgnåpent, så der kan du fylle drivstoff både natt og dag. Du kan ringe til noen, de svarer men det er ikke alltid at de har tid til å snakke med deg. Gud har døgnåpent! Til han kan du komme både natt og dag og han er ikke for opptatt til å høre på deg.
Gud 24/7 – han er tilgjengelig 24 timer i døgnet 7 dager i uken.

Når dere kaller på meg og kommer for å be til meg, vil jeg høre på dere. Jer.29;12

Etter lovsangen delte Eddie prekenen med overskriften «Hold fast på det du har,så ingen tar fra deg din krone». Åp. 3;11. Lytt til dette viktige budskapet, du finner det under «Taler».
Gudstjenesten avsluttet med sangen Navnet Jesus.


Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar