Gudstjeneste 21.august

La oss derfor med frimodighet tre fram for nådens trone,
så vi kan få miskunn og finne nåde som gir hjelp i rette tid.
Hebr.4;16

 

Løftene kan ikke svikte, nei de står evig fast. Det var sangen som åpnet høstens første gudstjeneste som vi hadde felles med våre venner fra baptistkirken Tromsø. Oddmund ledet og ønsket oss alle velkommen med sitat av overskriften til kapittel 8 i Romerne; Guds evige kjærlighet i Kristus svikter aldri.
Før han gikk videre i møte var det gratulasjon og  bursdagssang for Kjell Ove 🙂

Johnny hadde barneandakt og startet det hele med å lede forsamlingen i Hellig boogie for Gud. Så åpnet han beauty bagen og fikk hjelp av Wilma til å finne ut hva produktene skulle brukes til – hårspray, lotion, neglelakk osv. Vi «doller» oss opp til spesielle anledninger, det kan være til første skoledag, jobbintervju, kjærestebesøk osv. MEN, innfor Gud trenger vi ikke å fikse oss for til han kan vi komme akkurat som vi er.

Fra Tromsø deltok Johanne og Ester med lovsang før Leif Vollan talte over temaet talentene våre. Preken kan du lytte til under «taler».

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar