Gudstjeneste 18.september

Dette er dagen som Herren har gjort

Ketil åpnet gudstjenesten og leste  Salme 23. der han understreket vers 3; Han fornyer min sjel – . Uansett hvordan vi har det eller føler det så kan vi komme til Gud, og han stiller opp for oss.

I barneandakten fortalte Ann-Elin om Paulus og Silas som havnet i fengsel fordi de ikke kunne la være å fortelle andre om Jesus. Men de var ikke redd. De sang lovsanger og priste Gud. Da det kom et kraftig jordsjelv som gjorde at dørene åpnet seg, ble fangevokteren så redd for at alle fangene stakk av at han ville ta sitt liv. Men Paulus ropte til han at alle var på plass. Fangevokteren og hele hans familie fikk ta i mot Jesus. Blir vi redde eller har det vanskelig, hjelper det å snakke med Gud og synge lovsanger til han. Det kan forandre situasjonen vi er i.

Eddie holdt en mektig tale med utgangspunkt i Jes.54;10. Talen hadde overskriften «Kristenlivets årstider» og er verd å lytte til. Du finner den under «Taler».

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar