Gudstjeneste 9.oktober

Det var fullsatt kirke under dagens gudstjeneste der vi også fikk være med om barnevelsignelse av lille William.
Astrid ledet og fikk hjelp av Miriam og Milla til skriftlesing. De leste henholdsvis fra Luk 12; 27-31 og noen vers fra Salme 91. Eva hadde barneandakten og snakket om det å følge Jesus.Hvis vi vil bli kjent med Jesus så må vi tilbringe tid sammen med han. Hvis vi har en god venn så ønsker vi å være sammen med vedkomne mest mulig. Jesus er vår beste venn, hvis vi holder han på avstand mister vi den kontakten vi skulle ha. Men vi kan alltid komme til han, og det er ikke ventetid hos Jesus; han er alltid der. Minneord: Guds rike hører barna til!

Eddie hadde barnevelsignelsen og gav familien Haraune Salme 121 med på veien: Jeg løfter mine øyne opp til fjellene: Hvor skal min hjelp komme fra? Min hjelp kommer fra Herren, himmelens og jordens skaper.Han skal ikke la din fot vakle, din vokter skal ikke slumre. Se, han slumrer ikke og sover ikke, Israels vokter. Herren er din vokter, Herren er din skygge ved din høyre hånd. Solen skal ikke stikke deg om dagen, heller ikke månen om natten. Herren skal bevare deg fra alt ondt, han skal bevare din sjel.Herren skal bevare din utgang og din inngang fra nå og til evig tid.
Det hele ble avsluttet med forbønn for William og familien, og fellessangen Jeg har en engel som følger meg.

Denne helgen har studenter ved DTS Borgen hatt høsttur til Sommarøy og de har hatt tilholdssted i kirka. De presenterte seg før vi fikk en hilsen fra en av studentene som for øvrig var fra Finnland.

Eddie tok utgangspunkt i historien om Sakkeus i Luk 9;1-10 da han snakket om at alle, uansett ståsted, er like verdifulle for Gud. Prekenen finnes under «taler».

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar