Gudstjeneste 11.desember

Tenn lys! Tre lys skal flamme for alle som må sloss. For rettferd og for frihet. De trenger hjelp av oss.Må ingen miste motet før alle folk er ett.Tenn lys for dem som kjemper for frihet og for rett.

Etter at Miriam hadde tent de tre lysene i adventsstaken, ønsket Anita velkommen og leste Salme 23. Hun trakk frem noen nøkkelord fra versene, som sier noe om Guds omsorg for oss: Han lar meg – Han leder meg – Han gir meg – Han fører meg – du er med meg – trøster meg – salver mitt hode.

Johnny hadde barneandakt og hadde ei lita innføring i EnergyUp; en bærbar energilampe som bruker den naturlige kraften fra dagslys for å forbedre energinivåer og humør. Du trenger bare 20–30 minutter … så blir du glad 🙂 Da englene kom til hyrdene på marken ble de redde. Engelen sa at de ikke skulle være redde for de var kommet med bud om en stor glede. Guds lys er mye sterkere enn det Phillips kan levere. Guds lys kan snu sorg til glede i våre liv.

Eddies preken hadde overskrift; Hvor er du nå? Er du i fortiden, nåtiden eller fremtiden? Jesus vil hjelpe deg å leve her og nå! Lytt til prekenen som du finner under «Taler».

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar