Gudstjeneste 15.januar

Makten är i Jesu händer, ble den første av flere Pelle Karlson sanger i dagens gudstjeneste. Til innledningsord leste Eddie fra Hebr.12;3. Vi har startet på et nytt år og har ulike tanker, følelser og kanskje bekymringer for det som er foran oss. Det viktige er hva vi har fokus på; Jesus har all makt! Det gjelder også for 2017! Det vi er opptatt av vil farge vår hverdag.

Eddie hadde også barneandakten og minnet oss om Jesu ord: “Kom til meg alle dere som har tungt å bære”. Uansett hvordan vi har det; lei oss, trist, giddesløs eller noe trist har skjedd, så kan vi komme til Jesus. Han kan ta bort alt som er vanskelig, eller han hjelper oss å bære. Det vi må gjøre er å be han om hjelp. Han er der vi er og kan hjelpe oss.

Sven Weum talte i dagens gudstjeneste, og en spennende preken med overskriften “seksualitet” kan du lytte til under “taler”.

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *