Gudstjeneste 27.januar

Så lenge jorden består, skal det være en tid for såing og en tid for innhøstning, kulde og varme, vinter og sommer, dag og natt. Dette skal ikke ta slutt. 1.Mos.8;22

 

Unni ledet dagens gudstjeneste, og leste fra Joh.16;25-33. – Jesus har seiret over alt det vi måtte ha av motgang og prøvelser. Vi er ikke lovet et liv uten, men han har lovet å være med gjennom alt. Paulus skriver i Romerne 8, at ingenting kan skille oss fra Kristi kjærlighet.

I talen i dag, tok Agnete oss med inn i historien om Josef. En historie som er kjent for de fleste av oss, men som hadde nye spennende vinklinger. Josef opplevde både oppturer og nedturer, men Gud kunne bruke det i sitt store bilde. Lytt til prekenen her

 

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *