Gudstjeneste 31.mars

Vi er her, løfter vår røst til deg, var åpningssangen på dagens gudstjeneste før Ketil ønsket velkommen. Han leste fra Salme 27; 14 – Vent på Herren vær ved godt mot. Ditt hjerte være sterkt.
Elin hadde barneandakten, og fortalte om det siste måltide som Jesus hadde med disiplene sine. Han fortalte dem at han skulle lide og dø, og at en av de som satt rundt bordet skulle forråde han. Peter sa at det var ikke han, for han skulle heller gå i døden med Jesus enn å svikte han. Men Peter sviktet, tre ganger fornektet han at han kjente Jesus.

Leif Vollan talte i dag, og han tok opp tråden fra barneandakten, om Peter og sviket hans. Jesus sa til Peter at han ba for ham, om at troen ikke måtte svikte. Jesus så verdien i Peter, og han ser verdien i oss selv om vi svikter. Det er trygt å vite, at han ber for oss. Lytt til prekenen her

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar