Gudstjeneste 24.november

Anita ønsket velkommen til dagens Gudstjeneste før vi sang Navnet Jesus.
Dette navnet var også fokus i barneandakten som Johnny delte. Ungene trakk bokstaver som de satte sammen til – JESUS. Da Jesus gikk på jorda så ropte folk på han uansett hvor Han kom, og de fikk hjelp. Slik er det i dag også; mennesker roper på Jesus og får hjelp. Vi må ikke glemme dette navnet, så derfor ble dagens minneverset, JESUS,JESUS,JESUS! 😀 

Det var barnevelsignelse av lille Lucas Sølve sammen med søsken, pappa Øyvind og mamma Lise.

Agnete hadde dagens preken med overskriften “Guds kjærlighet til oss som Far, og hvordan vi kan være som barn.” Ubetinget kjærlighet er den kjærlighet som er der uten at vi alltid får ting til, eller at vi fortjener det.
1. Joh.3;1 Se hvor høyt Gud, vår Far elsker oss;Han kaller oss sine barn.

Prekenen kan du lytte til her

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *