Gudstjeneste 19.januar

Anita ønsket velkommen til dagens gudstjeneste og leste fra Jes.9;6 – For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herreveldet er lagt på hans skulder. Han har fått navnet Underfull rådgiver, Veldig Gud, Evig far, Fredsfyrste.  Det er godt å vite at dette er sant, for det er opplevd når man trengte det som mest.

Johnny hadde barneandakten. Når vi skal velge lag for å spille fotball f.eks.så velger vi først de beste, og de som er dårligst står igjen til slutt. Slik er ikke Gud, han vil ha alle med på sitt lag. Han tenker ikke at noen er god og noen dårlig, men at alle er like viktig på hans lag.
Minneord: «Æ e viktig for Gud.» «Gud like mæ.» «Gud elske mæ.»

Unni hadde ord for dagen og med vers fra Markusevangeliet hadde hun Jesus som tema. Du kan lytte her

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar