Gudstjeneste 28.2

For første gang på svært lenge kunne vi møtes til gudstjeneste uten å begrense antall deltagere. La oss håpe at det vil vedvare 🙂 
Det var Unni som ønsket velkommen, og hun leste Salme 23. En salme som forteller om hele Guds storhet og hva han vil for oss. Vi kan stole på at Guds ord er sant, og at han alltid handler i overenstemmelse med det han har sagt.

Eva hadde barneandakt, og hun leste historien om eselet som stadig ble minnet på av andre at han ikke var god og fin nok for å snakke med Gud. Heldigvis skjønte han etterhvert at Gud elsket han akkurat som han var. Da passet det godt å synge – Du er du og du duger!

Livet går ikke på skinner, vi opplever nedturer og oppturer, sorger og gleder. Oppi alt dette har vi en Gud som lytter når vi henvender oss til han. Lytt til Eddie´s preken. Du finner den under Taler.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar