Gudstjeneste 19.juni

Lovet være Gud, vår Herre Jesu Kristi Far, han som i Kristus har velsignet oss
med all Åndens velsignelse i himmelen.
Ef.1;3

Overskriften på prekenen denne siste møtesøndagen før sommerferie, var «Hovedstoppekranen». Får du vannlekkasje i huset er det viktig å ha kunnskap om hvor hovedstoppekranen er for å få stoppet vannet. Med det kan skaden begrenses.
Mangelen på kunnskap om hva du er og hva du har i Gud, gir et ustabilt kristenliv.
Ef.1; 17-23 sier noe om hva vi er i Gud. Be dette over ditt liv:

Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la meg få en Ånd som gir visdom og åpenbaring, så jeg lærer Gud å kjenne. Må han gi meg lys til hjertets øyne, så jeg får innsikt i det håp han har kalt meg til, hvor rik og herlig hans arv er for de hellige og hvor overveldende hans kraft er hos oss som tror.Med denne veldige makt og styrke reiste han Kristus opp fra de døde og satte ham ved sin høyre hånd i himmelen, over alle makter og åndskrefter, over alt velde og herredømme og over alle navn som nevnes kan, ikke bare i denne tid, men også i den kommende. Alt la han under hans føtter, og ham, hodet over alle ting, ga han til kirken, som er Kristi kropp, fylt av ham som fyller alt i alle.

Lytt til hele prekenen, og ta den med deg som oppmuntring inn i sommerferien

rr

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.