Gudstjeneste 16.oktober

Hvem skjønner ikke at det er Herren som har skapt alt dette med hendene sine. Job.12;9

Etter nydelig sang av Gospelcompagniet, som vi var heldige å ha besøk av i dag, hadde Eddie denne spennende overskriften på dagens preken: «Hjelpemiddelsentralen». Prekenen må høres, men her er noen av punktene som blir utdypet:
1. Korstegnet
2 Jesusbønna
3. Ikoner
4. Bedekrans og gripekors
5. Tidebønner
6. Kroppen som instrument

– Det er ikke galt å uttrykke sin tro på mer håndgripelige måter.Om det finne noen praktiske,konkrete ting som kan få oss til å holde oss til Guds ord og leve mer helhjertet for Jesus, så er det som et hellig hjelpemiddel som blir som en vandringsstav du kan hvile deg på. Disse hjelpemidlene kan hjelpe oss å holde fokus.
Hva bruker du som hjelper deg å holde blikket festet på Jesus i din hverdag?

tt

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.