Gudstjeneste 5.mars

Gjeldsbrevet mot oss slettet han, det som var skrevet med lovbud; han tok det bort fra oss da han naglet det til korset. Kol.2;14

Forrige gudstjeneste talte Eddie om Guds tilgivelse. Denne søndagen fulgte han opp med det å tilgi hverandre. Med utgangspunkt i Mat.6;14-15 kan man tenke at det er umulig å etterleve Jesu ord om tilgivelse.
14 For dersom dere tilgir menneskene de misgjerningene de har gjort, skal også deres himmelske Far tilgi dere. 15 Men dersom dere ikke tilgir menneskene, skal heller ikke deres Far tilgi de misgjerningene dere har gjort
Hvordan kan vi selv bli tilgitt hvis vi kommer til kort med å tilgi andre? På en fantastisk måte belyste Eddie flere spekter i Guds ord rundt temaet. Lytt til prekenen som har overskriften «Tilgi de andre».

ss


Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.