Gudstjeneste 9.mai

Søndagens gudstjeneste åpnet med sangen «Det er solskinn i min sjel i dag». Den ble etterfulgt av «Happysangen»,ledet av Charlotte og Johnny.
I barneandakten fikk Johnny med seg noen av ungdommene til å dramatisere historien om da Peter fornektet Jesus. Til tross for at Peter hadde fulgt Jesus i 3 år,sett mange under og mirakler,så ble han redd for å stå frem som Jesu venn da han var blitt tatt til fange. Men han skjønte hvor grovt han hadde sviktet Jesus,og det står at Peter gikk for seg selv og gråt. Alle har vi gjort noe galt og dummet oss ut.Vi føler oss dårlig innvendig. Men;Jesus var ikke sint på Peter.Neste gang de møttes,etter at Jesus var stått opp, kom ikke Jesus med anklager for det han hadde gjort,men han spurte: «Peter elsker du meg»? Om du «ligger nede» så vil Jesus løfte deg opp igjen. Dagens minneord » Jesus er fantastisk,fantastisk god»!
Eddie holdt en spennende preken med overskriften «Det finns en åndelig verden».
«Han som er i dere er STØRRE enn han som er i verden». 1.Joh.4;4
Kjell Ove avsluttet med en solosang.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar