Gudstjeneste 30.mai

«Syng evangeliet om Jesus»,var åpningssangen i søndagens gudstjeneste før Astrid innledet. Hun leste fra 1.Kor.3 om Guds medarbeidere og Guds bygning. Vi kan plante og vi kan vanne,men det er kun Gud som kan gi vekst.
Våren er en travel tid, og vi flir både ute – og innendørs for at det skal se bra ut før sommeren kommer. Derfor var barneandakten Elin holdt aktuell for oss alle;historien om Marta og Maria´s møte med Jesusa; . Marta var så opptatt med å stelle i stand, og hun irriterte seg over Maria som kun satt og snakket med Jesus. Men da hun tok det opp med Jesus, fikk hun til svar at Maria var den som hadde valgt den gode delen og den skulle ikke tas fra henne. Det er viktig å ta tid med Jesus,og det blir også rikelig tid til alt det andre som skal gjøres. Ungene avsluttet med sangen «Alle ,alle vil vi ha med».

Vi delte nattverd og lovsang før Eddie holdt preken ut fra historien om Sakkeus. Overskriften var «Et møte med Jesus» og er vel verd å lytte til. Det kan du gjøre under menyen «Taler».

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar