Gudstjeneste 22.august

Etter innledningssangen «Sittende ved Jesu føtter», var det tid for barneandakt. Unni hadde med ei kartbok,og forklarte hva vi kan finne på et kart;elver,hav,fjell,veier,høydeforskjeller osv. Vi kan bruke kart for å finne den lureste veien å gå når vi er på tur.På den måten kan vi unngå å havne i myr eller tett skog.
Den viktigste kartboka vi har er bibelen.Det er ord til oss fra Gud til oppmuntring og trøst. Den forteller oss hva som er rett og galt. Guds ord går ikke bare inn i hode,men også i hjerte. Gud vil at vi, gjennom hele livet, skal lære han bedre å kjenne, og da er det lurt å lese «kartboka».

Den første lovsangen (jeg trenger din fylde Jesus),som har vært sunget av menighetskoret gjennom mange år,ble ledet av  «Damene fra øya» før lovsangsteamet tok over.Forsamlingen ble oppfordret til å be for hverandre under lovsangen.
Dagens preken med utgangspunkt i Ef.3;4-10 hadde  til overskrift » Hvorfor finnes Sommarøy baptistmenighet?» Menigheten er innsatt av Gud med en hensikt. Hva er så denne hensikten? 
Du kan lytte til prekenen under «Taler». 
Før kirkekaffen ble møte avsluttet med sangen «Jeg vil prise min gjenløser».

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar