Gudstjeneste 29.august

Dette er dagen som Gud har gjort” var åpningssangen på dagens gudstjeneste. Tett etterfulgt var sangen “Storm” med jentegruppa Seven som forsangere, pr.dvd vel og merke=)
Ungene ledet forsamlingen i en sang, og en ny  lærte vi også, med  Emma & Milla som forsangere. Johnny drilla ungene med 20 spørsmål fra bibelen (inkludert litt blandadrops:) og 19/20 riktige ble premiert med karameller til alle.
Livet  er ikke bare svart/hvitt,men fullt av farger – delte Anita med oss. Gjennom livet opplever vi lyse og mørke dager,men Gud har gitt oss et fargeskrin,og vi har fått en fri vilje til å velge av fargene vi har fått tildelt. Så oppfordringen er å ta i bruk av hele spekteret, til glede for oss selv og de rundt oss.
Dagens preken var en fortsettelse fra forrige søndag,og hadde overskriften: “Hvem er Sommarøy baptistmenighet?” Eddie tok oss med i en selvransakende tale hvor han med både alvor og humor, delte eksempler på hvordan våre medmennesker ser på oss “kirkegjengere”.Vi er ikke satt til å være dommere,men til å forkynne evangeliet. Du kan høre prekenen i sin helhet under menyen “Taler”.
Gudstjenesten ble avsluttet med sangen “Vær ei bekymret hva enn som skjer”  – før vi gikk til kirkekaffe.

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.