Gudstjeneste 29.august

«Dette er dagen som Gud har gjort» var åpningssangen på dagens gudstjeneste. Tett etterfulgt var sangen «Storm» med jentegruppa Seven som forsangere, pr.dvd vel og merke=) 
Ungene ledet forsamlingen i en sang, og en ny  lærte vi også, med  Emma & Milla som forsangere. Johnny drilla ungene med 20 spørsmål fra bibelen (inkludert litt blandadrops:) og 19/20 riktige ble premiert med karameller til alle.
Livet  er ikke bare svart/hvitt,men fullt av farger – delte Anita med oss. Gjennom livet opplever vi lyse og mørke dager,men Gud har gitt oss et fargeskrin,og vi har fått en fri vilje til å velge av fargene vi har fått tildelt. Så oppfordringen er å ta i bruk av hele spekteret, til glede for oss selv og de rundt oss.
Dagens preken var en fortsettelse fra forrige søndag,og hadde overskriften: «Hvem er Sommarøy baptistmenighet?» Eddie tok oss med i en selvransakende tale hvor han med både alvor og humor, delte eksempler på hvordan våre medmennesker ser på oss «kirkegjengere».Vi er ikke satt til å være dommere,men til å forkynne evangeliet. Du kan høre prekenen i sin helhet under menyen «Taler».
Gudstjenesten ble avsluttet med sangen «Vær ei bekymret hva enn som skjer»  – før vi gikk til kirkekaffe.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar