Gudstjeneste 19.september

“Tell velsignelsene Gud har gitt” var åpningssangen på søndagens gudstjeneste. Tett etterfulgt var barneandakten hvor vi fikk høre Eva fortelle historien om den bortkomne sønn. Jesus fortalte historien bl.a.for at vi skulle huske; at om vi kommer bort fra han, så er vi alltid velkommen tilbake igjen. Det passet godt å synge “Her er det fest og glede” etterpå.
Dagens preken hadde som overskrift “Hvordan tette gapet mellom boka og meg?”, og var en fortsettelse på en serie prekner som har gått de siste ukene. Prekenen kan du lytte til,og få 5 råd for å dekkke gapet!
Møte ble avsluttet med lovsang og forbønn.

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *