Sangmøte 26.september

Som seg hør og bør,var det mye sang under søndagens sangmøte. En nesten fullsatt kirke sang godt med da møte åpnet med «Hevenu shalom aleichem»! Ungene var sterkt representert i ettermiddag,og Charlotte & Isafold ledet forsamlingen i «Happysangen».Sistnevnte deltok også med solosang. Duettsang ble det med Milla & Emma,og i tillegg til fellessang deltok også Gospelkoret.

Under barneandakten fortalte Anita eventyret om Askeladden og de gode hjelperne. Hun sammenlignet det med det virkelige livet,der det handler om å dele,vise godhet,hjelpe hverandre, og å gå for det man tror på.
Det ble en «Hellig boggie for Gud» før  Eddie fortalte historien om Sakkeus som var nyssgjerrig på hvem Jesus var. Jesus sa til Sakkeus det han sier til oss alle;jeg vil besøke deg! Jesus sa ikke til han at han måtte slutte med alt det gale han holdt på med.Men i møte med Jesus skjedde det noe som gjorde at han fikk det bedre,og han fikk straks lyst til å gjøre det gode.
Til avslutning ledet Gospelkoret i «Velsignelsen».

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar