Gudstjeneste 10.oktober

Gudstjenesten åpnet med sangen «Å kor djup er Herrens nåde.»
Peder fortalte litt fra sin reise til Kenya nå i høst,hvor han besøkte barnehjemmet Good Hope. Her hadde han laget stylter og hoppetau til barna til stor jubel! Han avsluttet innlegget sitt med å lese fra Mat.25;35-40.

Eddie hadde barna fremme,og spurte om de var glad i å bade.Han fortalte om den gangen Paulus var på misjonsreise og båten forliste.Det ble et ufrivillig og skremmende bad på hele mannskapet som lå ett døgn i sjøen før de kom seg på land.Men de stolte  på Jesus som hadde sagt at han skulle være med dem alle dager.Alle berget seg på land.Jesus er med,også når ting er vanskelig. 
Emma & Milla sang etterpå – «Jesus det er noe ved ditt navn» .

«Et møte med den levende Jesus» var tittelen på dagens tale,og handlet om noen av de personene som fikk livet forvandlet etter møte med Jesus etter oppstandelsen.Talen tok utgangspunkt i 1.Kor.15;12-20.
Møte avsluttet med forbønn for ledere i næringslivet på øya.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar