Gudstjeneste 12.desember

Det var god trøkk i forsamlingen da gudstjenesten åpnet med «Jeg løfter mine øyne opp til fjellene». Etter tenning av adventslysene var det tid for barneandakt,og som en del av den, viste Astrid en sene fra filmen «Camilla og tyven». – Det er ikke alltid vi blir populær når vi gjør ting andre ikke liker. Camilla ble venn med en tyv,og det var det  ingen som likte.Men Camilla brydde seg ikke om det. Men vennskapet førte til at tyven bestemte seg for å slutte å stjele. Jesus var også en som gjorde upopulære ting,men det var riktige ting han gjorde,og han var venn med alle – uansett hva de hadde gjort. Noen ganger må vi tørre å gjøre de riktige tingene,selv om vi blir upopulær!

Det var også barnevelsignelse med lille Edvin i hovedrollen. Sammen med resten av familien var han fremme og ble bedt for.
Gospelkoret sang et par sanger før Eddie delte noen tanker rundt temaet:  «Hva vil du gi videre»?


Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar