Familiefest

Tirsdag 1.mars var det duket for årets første familiefest, og over 70 store og små møtte opp. Ungene deltok med flott sang, og dramagruppa spilte to stykker for oss. Det ene handlet om Jesus som står og banker på døra vår og gjerne vil ha kontakt. Men vi er så opptatt med alt mulig annet, og vil utsette  møte med han lengst mulig. Det andre stykket handlet om å bygge huset sitt på fjell. Aktørene var fantastiske,og formidlet budskapet på en klar måte.

Litt lek ble det også; spørrekonkurranse og stafett, før ungene sang mot avslutning av festen. 
De aller fleste tok seg god tid til å nyte kaffe,saft og gode kaker etterpå 🙂

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *