Gudstjeneste 6.mars

Det er ett tidspunkt i historien som for alltid markerte ei forandring – det var da Jesus døde på korset,og vant en evig seier. Han gjorde det mulig for oss å gå fra døden til livet! Det var ordene Eddie knyttet til åpningssangen på dagens gudstjeneste – «Takk at du tok mine byrder». 
Barna fikk høre historien fra Daniels bok,om Shadrak, Meshak og Abed´nego – guttene som nektet å tilbe andre enn Gud. Straffen for det var at de ble kastet i ildovnen,men Gud berget dem uskadet ut igjen. Vi kan også oppleve vanskelige ting,og noen ganger spør vi Gud hvorfor. Men løfte fra Gud er at uansett hvordan vår dag er ,så er han med og hjelper oss gjennom.

Etter ei stund med lovsang og tilbedelse,talte Eddie over temaet; «Uansett vær – Gud kan» .
-Tro er ikke prestasjon
-Tro er ikke et ønske
-Tro er ikke positiv tenking
-Tro er ikke en følelse
Lytt til prekenen under «taler»

Gudstjenesten avsluttet med forbønn, og sangen «Jesus det eneste».

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar