Forening

Mandag 7.mars hadde damene innbudt til «stor-forening» i kirka. Mange takket ja,og forsamlingen var på 19 stykker denne kvelden.Margareth ønsket velkommen ,og innledet med Joh.4;24 og 39 – om kvinnen fra Samaria som fikk et møte med Jesus. Hennes vitnesbyrd i landsbyen etterpå førte til at mange kom til tro på ham. Hun fikk oppleve det som er det viktige i livet – å ha Jesus med. Hos ham kan vi hente styrke i hverdagen – til han kan vi komme med alt.

May Angelsen fra Aun var også invitert. Hun er med i styret til De Norske Baptisters Kvinneforbund,og fortalte litt om et nytt prosjekt der kvinneforbundet skal være med å gi hjelp til flyktninger fra Burma.Spesielt blant foklegruppenen CHIN og KAREN. Hun fortalte også om prosjektene som vi er blitt kjent med gjennom veskesalg og babytrøyer. Dette er arbeid som fortsetter, og til sommeren kommer det en ny kolleksjon med vesker – laget av tidligere prostituerte.

Under kaffen fikk Alma latteren løs i forsamlingen,da hun leste noen stykker fra boka «Da smilte Gud» 🙂 
Ingen forening uten utlodning; det er forøvrig en viktig inntektskilde til arbeidet damene står i, og i kveld ble det solgt årer for kr.2 000,-,som går uavkortet til misjon.

May delte også noen tanker med oss fra bl.a 1.Kor.3;9 om å så og høste. Vi har fått et oppdrag som Guds medarbeidere,og er kalt til å gjøre tjeneste for ham. Kap.9;23-24 snakker om å fullføre løpet,og vinne seierskransen. På grunn av det Jesus gjorde på korset kan vi, når vi tar  imot han,få del i den seieren som han vant. Så la oss i tro fullføre det han har kalt oss til.

Møte avsluttet med «Tro er vårt seierstegn» , og til slutt Fadervår.

Å så litt mer kaffe.. 😀

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar