Gudstjeneste 13.mars

Stephan ønsket velkommen til gudstjeneste,og gav ordet til Stefania som leste fra Mat.11;25-30.
Maria,som holdt barneandakt, gav alle ungene komplement for hår,sko eller klær. Selv hadde hun «pyntet» seg spesielt for anledningen 🙂
Det er ikke alltid vi føler oss spesielt fin,fortsatte Maria, og noen ganger tror vi at vi må være det for å bli godtatt og likt av andre.Men selv om noen synes vi ikke er fin nok,så er det en vi ikke trenger å pynte oss for; Jesus. Han elsker oss akkurat sånn som vi er,og for han er vi fin uansett! Vi trenger ikke det siste i klær,data o.l. for å være betydningsfull. Om ikke andre liker oss som vi er – så gjør Jesus det,og det kan vi være stolt over.
De avsluttet med «Jesus elsker alle barna»

Sverre & Eddie ledet lovsangen,akkompagnert av Stephan på trommer.

Menigheten har denne helga hatt besøk av Atle Eidem,som holdt bibeltimer på lørdag,og talte i dagens gudstjeneste. Temaet har vært lignelsen om den bortkomne sønnen, og vi har fått lytte til grundig og spennende undervisning. Dagens preken var fortsettelse fra bibeltimene,men står også godt for seg selv.Men vi anbefaler å lytte til lørdagens undervisning også. Når du lytter til prekenen vil du høre at det henvises til en filmsnutt.Denne fikk vi se,og det kan du også ved å gå til Media – Video,og siste valg på lista; My Redeemer lives Team Hoyt. Anbefales!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar