Gudstjeneste 27.mars

Mellom 50 og 60 store og små,trosset snøkov og vind og fant veien til kirka denne søndag formiddag. Etter at Eddie åpnet med å lese fra Salme 84, passet det godt med sangen «O,gjør min sjel hvit som nyfallen sne» 🙂

Til ungene hadde Astrid temaet;»Smak og kjenn at Gud er god». For å finne ut om Gud er god må man bli kjent med han.Man kan be, lese hva han har sagt i sitt ord,være sammen med andre som tror på han.Når man har møtt Gud,så bare vet man inni seg at han elsker oss. For å demonstrere dette til ungene,så fikk de smake på forskjellig matvarer; makrell i tomat,appelsin og non stop. Det var vel egentlig kun sistnevnte som gav mersmak..Det vil si; det var en liten kar som fikk med seg makrellen 😮 .Poenget var iallefall,at for å vite om man liker noe,så må man smake/prøve først!

Agnete er kommet hjem fra sin misjonstur til Honduras.Hun viste bilder og fortalte engasjert fra turen og opplevelser hun har hatt.

Terje Aadne,generalsekretær i Baptistsamfunnet, besøkte menigheten denne søndagen,og hadde dagens preken.
Temaet var hentet fra Baptistsamfunnets visjon: «Levende felleskap med Kristus i sentrum,midt i verden». Du kan lytte til talen under «Taler».

Før avsluting var det forbønnsstund.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar