Gudstjeneste 1.mai

Gudstjenesten åpnet friskt,med  «Havenu Shalom Alechem» tett etterfulgt av «Stor er din trofasthet».
Ann-Elin hadde barneandakt,og fortalte historien om Jesus og barna.Disiplene hysjet på ungene og ville jage dem bort,men Jesus irettesatte dem,og sa at Guds rike hørte ungene til. Jesus bryr seg om både barn og voksne. Ingen venn er bedre enn han uanset om vi er store eller små! De avsluttet med sangen «De bar små barn til Jesus», med Milla & Emma som solister.
Det var barnevelsignelse i dag,og etter at ungene var ferdige å synge, kom familien Fjærvoll frem. Storesøster Ariel,leste historien om Jesu møte med barna før Eddie tok ordet. «Barn er skapt med en hensikt, og Guds plan er god.Han ønsker bare godt for livet vårt». Menighetsrådet var med å velsigne lille Sigurd. «Den fyrste sång eg høyra fekk», ble vakkert fremført av Audun & Pernille.

Etter lovsangen delte Eddie ei preik med overskriften: «Veirydder»; Jesus måtte rydde vei for barna,han måtte rydde bort menneskeskapte hindringer på veien til Gud.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar