Familiefest

Tirsdag 10.mai var det familiefest,som også markerte sesongavslutning på barne-og ungdomsarbeidet. Det var lek og moro,ungene sang og vi fikk også flott sang av Agnete,Charlotte og Adine. I andakten fortalte Eddie om Petter, som hadde funnet ut hvor bra det var å leve etter den gyldne regel! Han hadde lært om det på junior,og tenkt at dette måte han prøve ut. Det gjorde at flere av vennene hans også ønsket å leve etter dette; «Det du vil andre skal gjøre mot deg,skal du gjøre mot dem». Ei fin oppfordring til både store og små.
Før vi tok fatt på kakene,var det trekking av lodd som ungene hadde fått da de kom. To heldige vinnerer kunne ta med seg litt godsaker hjem.

Vi ønsker alle barn og unge en riktig god sommer!


Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar