Høstkos

Nå er høsten godt i gang, sola står lavt på himmelen og skogen er ikledt høstdrakten. Denne siste høstdagen i september stod det «høstkos» på menighetens program. Rundt 50 store og små var tilstede. Vi spiste deilig kveldsmat sammen, det var sang, lek og konkurranser. Deltagernes innsats var upåklagelig, og fellesskapet godt  🙂

Gode ord på veien inn i ei ny uke, fikk vi selvsagt også. Eddie delte noen tanker om det å tro at gresset er grønnere på andre siden.
– Det var en gang en bonde som begynte å se på naboene rundt, og han fant ut at de hadde bedre redskaper, mark,beliggenhet og hus enn det han hadde. Han bestemte seg for å selge, for så å prøve å skaffe seg noe mer likt det andre hadde. Da megleren listet opp i annonsen alt som var på eiendommen og verdien i det, da skjønte bonden at det var jo akkurat dette han var ute etter! Han var blitt blind for hva han egentlig hadde! 
Vi skal være fornøyd med det vi har; gresset er kanskje grønnere på andre siden, men det må klippes det også. Vi glemmer fort hvor godt vi har det, og hva vi kan være takknemlig for. Er vi lei av forskjellige grunner,og tror at det er bedre på «andre siden av gjerdet», så preger det oss i hverdagen. Bonden så ikke hva han hadde før andre fortalte han hvor fantastisk det var. Vi må fokusere på det positive i livet vårt, og ikke det negative!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar