Gudstjeneste 12.Februar

Fortell Ham alt, var åpningssangen på søndagens gudstjeneste, før Oddmund innledet med ordene fra Heb.4;13 «Ingen skapning er skjult for ham. Alt ligger åpent og nakent for øynene på ham som vi skal stå til regnskap for.»
Unni hadde barneandakten og snakket om at Gud er lys. Vi liker lyset bedre enn mørke, og noen er redd for mørke. Når det er mørkt og vi ikke ser, så er det lett å gjøre feil. Dette demonstrerte hun ved å knyte et skjerf for øynene til Wilma, og spurte hva hun trodde hun kunne klare i stummende mørke? Uten hjelp ville alt bli vanskelig. Med Guds lys vil vi kunne se i mørke, og vi får hjelp til å gjøre de riktige tingene.Minneord: «Gud er lys; i ham finnes det ikke mørke»

Jorunn refererte litt fra undervisningen fra Inspirasjonshelgen på Rivermont i januar,hvor flere fra menigheten deltok. Temaet var “Fra usikker fremtid til spennende nåtid” Om å snu en negativ utvikling i menigheten.

Leif Braathen har besøkt menigheten denne helgen, og i går var det inspirerende bibeltimer som handlet om verdien av et menneske. Et meget aktuelt tema i den tiden vi lever i. I dag prekte Leif om «Ordet». «Menneske lever ikke av brød alene ,men av hvert ord som kommer fra Guds munn»
Både bibeltimene og prekenen er verd å lytte til, og ligger under «Taler».

Gudstjenesten avsluttet med sangen Din jeg er.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar