Årsfest

Med Stor er din trofasthet; åpnet vi årsfesten 2012.
Eddie innledet festen med å fortelle fra sitt nylige besøk hos frisøren. Han var en av tre kunder, og beskrev hvordan de tre hadde forskjellige måter å være på. Den ene brettet ut sin livshistorie for sin frisør. Den andre snakket ivrig om shampo,balsam og make up. Den tredje – han selv – satt taus under sin hårbehandlingen. – Også en menighet består av forskjellige typer mennesker, og det skal det være rom for. Eddie`s ønske for 2012 er at alle på Sommarøy og omheng, skal vite at de er hjertelig velkommen til Sommarøy kirke akkurat sånn som de er, og at det er rom for alle typer mennesker 🙂

Vi fikk servert nydelige kjøttkaker til middagen som Anita og Jan med gode hjelpere har stått for. Til dessert var det marsipankake og kaffe. Under kaffen ble det gjennomgang av rapporter og regnskap og budsjett fra de forskjellige virkegreinene. Etter menighetens rapport, gav Eddie oss et hyggelig tilbakeblikk på året som er gått, i bilder hentet fra hjemmesiden.
Også i år ble det gjort stas på medarbeidere, og alle som er innvolvert  i barne – og ungdomsarbeid fikk varme ord og en rose hver. I tillegg fikk Britt-Janne blomster og takk for sin innsats i menigheten, bl.a med hjemmesiden og i barnearbeidet. 
Oddmund avsluttet årsmøte  med bønn.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar