Sangmøte 22.april

Søndagens sangmøte bød på akkurat det; sang, masse og variert sang! Det hele startet friskt med Hevenu shalom aleichem og barnesangen Gud er så glad i meg.
I tillegg til  fellessanger, var det også flere som deltok. Kristjon, Stefania, som sang hver sin sang på islandsk, Isafold, Jeanette og Sverre bidro alle med flott solosang. Kjell Ove, Ketil og Johnny hadde en frisk trio på repertoaret.
Til flere av fellessangene fikk vi høre hvilke forhold sangene er skrevet under, og det understreker teksten i sangen på en spesiell måte.
Vi avsluttet med Bred dina vida vingar; forøvrig en sang som i Skåne i Sverige går under navnet «Hösnasalmen» utfra Jesu ord om hvordan han ville samle folket som en høne samler kyllingene under sine vinger. 🙂

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar