Familiefest 8.mai

Tirsdag 8.Mai var det familiefest .
Det var sang av barnekor og gospelkor, lek og morro for store og små. Eddie delte ut premien til den som vant sesong konkurransen på X3M, og den som hadde flest poeng,og som vant et gavekort på XXL, var Oda. Det ble også premiering til de som hadde vært tilstede flest ganger.
«Eddie»  alias forskeren som forsket på Konger fra «før gamledager», fortalte om Josia som i en alder av 8 år ble Konge. Han lærte hvordan han i vanskelige spørsmål kunne søke svar i det Gud hadde sagt. På samme måte kan vi i dag bruke Bibelen for å finne de svarene vi søker.

Familiefesten markerte våravslutningen for Spire og Junior, men X3M/Ungdomsklubben har opplegg i Arken neste tirsdag mellom 19.00 og 21.00. Da får vi besøk av et par ungdommer fra «Team on the Road».

Vi avsluttet selvfølgelig med kaker,saft og kaffe 🙂

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar