Gudstjeneste 13.mai

Anita åpnet søndagens gudstjeneste med å lese en fri oversettelse av Joh.3;16 – 
Den elskende GUD!
«For så høyt har Gud elsket de slemme og de snille, de medgjørlige og de vrange, de syke og de friske, de gamle og de unge, de fattige og de rike, de nedbrutte og de opphøyde, de ensomme og de omsvermede, de urolige og de fredelige, de stille og de høylytte, de modige og de pysete, de harde og de myke, de oppofrende og de krevende, de uærlige og de redelige, de flittige og de late, de kloke og de uviselige, de stygge og de fine, de fulle og de edrue, de gode og de dårlige, de morsomme og de kjedelige, de skeptiske og de ukritiske, de egoistiske og de uselviske, de rause og de gjerrige, de bitre og de søte, de barmhjertige og de ubarmhjertige, og deg og meg. Ja så høyt elsket er vi, at Han gav sin Sønn den eneste,for at hver den som tror dette,ikke skal gå fortapt,men ha evig liv sammen med Ham, denne elskende Gud, Hans Sønn Jesus Kristus og Den Hellige Ånd i all evighet.» (fritt etter Joh 3.16) En anderledes måte å si at Gud gav sin sønn for en hel verden.
Det passet godt å fortsette med sangen » Guds kjærlighet » .

Så var det barnas tur. Johnny ledet an, og han og ungene hadde forsamlingen med på «Hellig Boggie». Så snakket han med ungene om det å være redd, og om  hvor trygt det er å holde handa til mamma eller pappa. Gud har gitt oss løfter i Bibelen, og ett av dem står i Jes.41;10 «Frykt ikke ,jeg er med deg. Se deg ikke engstelig om for jeg er din Gud. Jeg hjelper deg og styrker deg, og holder deg oppe med min rettferds høyre hånd».
De avsluttet med å synge «Jeg er ikke redd, ikke redd – Jesus er på mitt parti»

Etter lovsangen, talte Sten Sørensen over temaet: » Den tredoble fullkommenheten» 
1. En fullkommen Bibel
2. En fullkommen frelser – Jesus
3. Den fullkomne hjelper – Den Hellige Ånd

Prekenen og bibeltimen fra lørdag,kan lyttes til under «Taler».

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar